Contact

Bezoek Adres:

 

 

Overige informatie:

Snelliusweg 40-25

6827 DH Arnhem

 

T : +31 26 2020 275

E : info@makeityours24.nl

Diensten

Boxletters

Voor het afmaken van u gevel en dak reclames kunt u kiezen voor boxletters.

Make it Yours biedt u niet alleen de standaard letters aan, maar ook veel creatieve mogelijkheden hier in. Daarnaast zullen uw boxletters altijd goed zichtbaar zijn met de keuze voor belichten letters.

 

 

Webdesign consultancy

Geen website is hetzelfde. Soms hoeft het niet meer te zijn dan een digitale folder maar meestal is het iets veel uitgebreider. Wij gaan daarom als eerste met jou om tafel om te kijken wat precies je wensen zijn. Van daaruit gaan we samen de juiste strategie neerzetten voor een goede website. We zorgen voor de juiste uitstraling, dat je website de juiste informatie bevat en dat je gevonden wordt door zoekmachines.

 

 

Relatiegeschenken

Op zoek naar een speciaal en goedkoop relatiegeschenk? Make it Yours biedt een groot assortiment aan relatiegeschenken, zoals schrijfwaren, kantoorartikelen en usb-sticks. Wilt u uw persoonlijke relatie met uw klant benadrukken en zoekt u iets speciaals? Wij adviseren u graag.

 

Stempels

Met een bedrijfsstempel stempelt u teksten in een handomdraai in dezelfde stijl op een formulier. Bedrijfsstempels maken een professionele indruk. Bovendien zijn ze praktisch in gebruik. Make it Yours heeft een vaste collectie stempels. Daarnaast kunt u een gepersonaliseerde stempel bestellen, bijvoorbeeld een stempel met de n.a.w. gegevens van uw bedrijf. Bestellingen voor 12.00 uur kunt u de volgende dag om 12.00 uur afhalen. Direct een stempel nodig? Kom langs bij ons kantoor. Met onze speciale machine, is uw stempel binnen drie minuten gereed.

 

 

Grafische vormgeving

Nieuwe huisstijl, nieuwe visuele identiteit, of een refresh hiervan? Een nieuw promotie product dat precies aansluit bij uw huidige huisstijl? Wat wij bieden, hangt af van uw wensen. Aan Make It Yours heeft u een veelzijdige vormgever die van alle markten thuis is.

 

 

Print media & Publishing

De final touch van uw promotieproduct is het drukwerk. Laat u ons uw drukwerk verzorgen, dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en snelle service. Tijd besparen?

Als u dat wenst, dan zorgen wij voor de verspreiding van het drukwerk binnen de regio Arnhem. Wel zo praktisch!

 

 

Make it Yours - Reclamebureau, Alle rechten voorbehouden 2018