Contact
Make It Yours - Facility Services, Arnhem
Bezoek Adres: P.Calandweg 11a, 6827 BJ Arnhem

Overige informatie

Telefoon: +31 26 2020 275
Email: info@makeityours24.nl
Diensten

Grafische vormgeving

Nieuwe huisstijl, nieuwe visuele identiteit, of een refresh hiervan? Een nieuw promotie product dat precies aansluit bij uw huidige huisstijl? Wat wij bieden, hangt af van uw wensen. Aan Make It Yours heeft u een veelzijdige vormgever die van alle markten thuis is.

Print media & Publishing

De final touch van uw promotieproduct is het drukwerk. Laat u ons uw drukwerk verzorgen, dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en snelle service. Tijd besparen? Als u dat wenst, dan zorgen wij voor de verspreiding van het drukwerk binnen de regio Arnhem. Wel zo praktisch!

Webdesign consultancy

Bij het creëren van een professionele website komt veel specialistische kennis kijken. Naast het technische bouwwerk, moet het grafisch ontwerp uw communicatiedoel perfect tot uiting brengen. Bovendien moeten de teksten geschikt zijn voor website gebruikers. En natuurlijk is een betrouwbare hostingprovider een must. Bij Make it Yours kunt u terecht voor iedere fase: van vormgeving tot hosting. Ook adviseren wij u over de keuze voor het type website.

Stempels

Met een bedrijfsstempel stempelt u teksten in een handomdraai in dezelfde stijl op een formulier. Bedrijfsstempels maken een professionele indruk. Bovendien zijn ze praktisch in gebruik. Make it Yours heeft een vaste collectie stempels. Daarnaast kunt u een gepersonaliseerde stempel bestellen, bijvoorbeeld een stempel met de n.a.w. gegevens van uw bedrijf. Bestellingen voor 12.00 uur kunt u de volgende dag om 12.00 uur afhalen. Direct een stempel nodig? Kom langs bij ons kantoor. Met onze speciale machine, is uw stempel binnen drie minuten gereed.

Professionele teksten

Wilt u uw doelgroep overtuigen van uw dienstverlening? Een pakkende, overtuigende tekst is een must. Uw doelgroep informeren? Alleen met een heldere, informatieve tekst bereikt u uw doel.

Relatiegeschenken

Op zoek naar een speciaal en goedkoop relatiegeschenk? Make it Yours biedt een groot assortiment aan relatiegeschenken, zoals schrijfwaren, kantoorartikelen en usb-sticks. Wilt u uw persoonlijke relatie met uw klant benadrukken en zoekt u iets speciaals? Wij adviseren u graag